Heräsin kankkusessa työpäivän aamuna. Unesta en muista muuta kuin sen loppuneen kauniisiin rintoihin, joissa tummat nännit melko pienillä pihoilla nöpöttävät edessäni. Onko tämmöinen päivä mitenkään mahdollista pelastaa!

Tyydytyshän on saatava, ei siitä mihkään pääse. Joku vois hellästi auttaa antamalla tissit hiveltäviksi, nännit näykittäviksi ja imettäviksi, pehmeys tuudittamaan alkukotiin. Nettiteini ei lähtenyt ja rahankäyttöä yritän välttää. Niinpä minua odottaa muutaman tunnin epämääräinen seuran etsintä netistä, päälle vähintään kolme runkkausta jollekin nettimateriaalille.

Seuranhausta en halua kommentoida kuin sellaisen pienen detailin, että jos ois kiinnostunut miehistä, munaa sais kaikkiin haluamiinsa paikkoihin kummilla ja ilman ja suihinotolla vartissa. Vaikka on mies. Seuraavassa sessiossa pitää varmaan koittaa kuinka näpsäkästi homma kävis naiselta.

Miten tämän olisi pystynyt välttämään? Lenkille ei voi krapulassa niin vain voi lähteä (tekosyy, vois silti lähteä). Varmaan nopea runkkaus ilman mitään extramateriaaleja ois paras. Ja miettiä miten hassusti se tunnelma vaihtuu laukeamisessa. Kaipa tämä kirjoittaminen pyrkii samaan. Kun jokaista vaihetta tiedostaa riittävästi, näihin vaiheisiin ei tarvitse lähteä mukaan jos ymmärtää sen hyödyttömäksi.

Illalla sentään urheilin. Oma iho tuntuu niin silkkiseltä. Ja kello on aina liikaa.

Ja nyt osuin niin kivojen tyttökuvien kohdalle että taidan runkata vielä kertaalleen.. Ihan vaan degeneroituakseni loppuun asti.