"Miehinen itsetunto perustuu äidin antamaan lataukseen. Äidin ravitsevaan ja hoivaavaan muistoon palaamalla voi aikuisena voittaa pelon ja masennuksen. Jos täydellinen rakkaus ei ole vastavuoroista, mies joutuu etsimään sitä läpi elämänsä. Jos se taas on liian tyydyttävää, ei ole syytä irtautua erilliseksi olennoksi."

Baarissa mennään viimeisiä hitaita ja lupsakka maakunnan tyttö kainalossa ei olisi ollenkaan pahitteeksi. Nuori, kasvoiltaan kiinnostava ja vartaloltaan pehmeä lähtee pariksi epäröiden, ei osaa kieltäytyäkään vaikka varsinaisesti haluaisi. Tanssitaan oikein oivallisesti, nojailutanssia. Keinutaan vartaloiden hellästi etuosien lämmittäessä toisiaan, pitkien hiuksien kietoutuessa kasvoille, silmät kiinni.
Kaipa tämä lämmön ja läheisyyden aistiminen oli tarkoitettu tytölle. Minun olisi pitänyt löytää lukko, josta pelokas ja muualle haikaileva mutta kokematon mieli olisi saatu aukenemaan ja rauhoittumaan. Mikä sun nimi on, kuinka vanha oot. Koin tavallisen avaimeni olevan sopimaton tytön ahdistukseen ja olin vain hetkessä enkä ajatellut vaikeita. On alkoholista iloakin! Tanssin päätyttyä tyttö torjui minut ja jäin katselemaan menoa lavan reunalle iloisella mielellä.